Östersunds kommun

Östersund erbjuder livskvalitet i världsklass.

I Östersund kan du njuta av närheten till storslagna fjällandskap, ett myllrande kulturliv, gastronomiska upplevelser utöver det vanliga och sportevents i världsklass. Som The home of great events erbjuder Östersund ett fantastiskt utbud året om. Förutom livskvalitet med guldkant finns spännande möjligheter att förverkliga dina ambitioner i yrkeslivet. Ett gynnsamt företagsklimat och offensiva satsningar inom universitet och näringsliv gör att du slipper välja mellan karriär och stimulerande fritid. Det är livskvalitet för oss.

Östersunds Kommun har mer än 5 600 personer anställda i åtta förvaltningar. Vi verkar inom 400 olika yrken och jobbar mot ett gemensamt mål: att göra medborgarnas liv rikare, enklare och tryggare.

Hos oss finns jobbet för dig som:
Känner ett engagemang för att jobba för allas bästa. För oss är alla medborgare lika viktiga. Ett barn på förskolan, en bygglovssökande villaägare eller en vårdsökande pensionär. Vi strävar hela tiden efter att förbättra och utveckla våra tjänster.

Vill vara med och påverka hur vi genomför vårt gemensamma arbete och utveckla nya sätt att utföra tjänster. Här får du möjlighet att utifrån dina egna erfarenheter och din kunskap bidra till ett bättre Östersund. Vill jobba framåt med hjärtat. Vi har ett stort hjärta och respekterar varandra för de vi är och dem vi är till för. Vi ser till allas bästa och visar omtanke för varandra.

Hur skulle du vilja vara med och utveckla Östersund?