EY

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi har drygt 230 000 medarbetare i över 150 länder, varav närmare 7 000 personer i Norden. Vi är stolta över att vara branschens mest attraktiva arbetsgivare bland svenska ekonomistudenter 2017, enligt Universums undersökning.

Vårt syfte ”Building a better working world” betyder att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Vi är med och skapar förtroende på kapitalmarknader och ekonomier, stödjer entreprenörer och främjar hållbar tillväxt.

Vi arbetar i team med varierande och stimulerande uppdrag. Våra projekt, kunder och kollegor kommer från hela världen, från en mängd branscher. EY är en flexibel arbetsplats med en gemensam kultur och hos oss kommer medarbetarna först. Våra omfattande interna utbildningsprogram ger dig möjlighet att utmanas och utveckla din yrkesmässiga och personliga kompetens i en stöttande miljö. Som medarbetare hos oss får du en egen karriärcoach som hjälper dig att nå dina personliga mål.

Är du intresserad av en tydlig karriärväg där du kan styra din egen utveckling? EY söker engagerade, drivna, sociala personer som gillar att jobba i team. Läs mer om karriärmöjligheter och vad EY kan erbjuda både studenter och mer erfarna på ey.com/se/karriar.