Kock till restaurang Höjdpunkten, Örnsköldsvik
Arbetsuppgifter
Som kock hos oss kommer du att arbeta med:
- Menyplanering
- Inköp
- Matlagning
- Konferensservice
- Schemaplanering
- Vikarier
Du kommer att arbeta dagtid, måndag till fredag.
Kvalifikationer
Vi söker dig som
- Har gymnasieutbildning - storköks - eller kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig
- Har några års erfarenhet av arbete som kock
- Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du
- Har erfarenhet från arbete med inköp
- Har erfarenhet av schemaplanering
För att lyckas i rollen tror vi att du har dessa personliga egenskaper
- Flexibel
- Samarbetsförmåga
- Strukturerad
- Serviceinriktad
Region Västernorrland
Med cirka 7000 medarbetare och över 200 yrken ansvarar vi på Region Västernorrland för flera av de verksamheter som är allra viktigast för invånarnas möjlighet att delta i samhället. Här gör din kunskap och ditt engagemang skillnad inom allt från hälso- och sjukvård till kultur, miljö och hållbarhet. Bli en del av ett lag där alla behövs. Tillsammans för ett växande Västernorrland.
Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. En av våra många förmåner är att vi erbjuder 5000 kronor per år i friskvårdsbidrag. Läs mer om Region Västernorrland, våra förmåner och hur det är att jobba tillsammans med oss: Region Västernorrland - Att jobba i Region Västernorrland (rvn.se).
Inom Region Västernorrland är ett antal tjänster placerade i säkerhetsklass och säkerhetsprövning kan därför komma att ske. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Anställning
Vikariat
Upplysningar/fackliga kontaktpersoner
Roger Höglund
Rekryterande chef
+4662019502
roger.hoglund@rvn.se
Dan Fröding
Kommunal
010-442 97 61
rvn.m-norrland@kommunal.se