Kock


Beskrivning av arbetsplatsen

Kostenheten tillagar patientkoster, serverar lunch och fika till externa gäster. Verksamheten är fördelad på fyra olika arbetsställen: produktionsköket på Nedre Vattugatan, Restaurang Kajutan, Mellanlagret och Café Entré på sjukhusområdet.

Region Jämtland Härjedalens tre kärnvärden; välkomnande, handlingskraftiga och pålitliga genomsyrar kostenheten och det arbete vi utför mot våra kunder och våra kollegor och medarbetare. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Vi har även en egen motionsanläggning för våra anställda.

Arbetsuppgifter

Kock i produktionsköket: Tillagning av patientkost, tillagning av mat i restaurang Kajutan, packning av mat samt övriga i verksamheten förekommande arbetsuppgifter.

Kompetenskrav

· Kockutbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig, samt tre års erfarenhet av yrket

· Kännedom och kunskap om livsmedelshygien och HACCP

· Datavana

· God språkförståelse och behärskar svenska i tal och skrift

· God fysik, då arbetet bitvis är tungt och påfrestande för kroppen

· Samarbetsvillig och gillar att arbeta i team.

Anställning

Anställningsform:

Tidsbegränsad anställning

Yrkeskategori:

Kock, storhushåll

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Omfattning:

Timavlönad

Varaktighet:

3-6 månader

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Antal platser:

1

Klicka här för att komma till ansökningsformulär.

Senaste ansökningsdag:

2024-05-31

Arbetsgivarens referensnummer:

Pers 45/2024

Övrigt

Anställningsform: tidsbegränsad, semestervikariat och timanställning vid behov
Start enligt överenskommelse intervjuer och anställningar sker löpande

Förvaltning:

Region Jämtland Härjedalen

Kontaktperson(er)

Linnéa Hellström , Enhetschef
Tel: 063-153940
E-post: linnea.hellstrom@ regionjh.se

Carolin Eriksson , Produktionsledare
Tel: 063153847

Fackliga Företrädare

Annette Silfver , Kommunal
Tel: 0104429751
E-post: annette.silfver@ regionjh.se

Läs mer:

http://www.regionjh.se
Ansök nu

Information

  • Arbetsgivare: Region Jämtland Härjedalen
  • Plats: Sverige
  • Anställningsgrad: Heltid
  • Kategori: Hotell & Restaurang
  • Sista ansökningsdag: 2024-05-31 (11 dagar kvar)

Påminn mig senare

Inte tid att ansöka nu? Lugn, vi skickar ett mail och påminner dig innan sista ansökningsdatum.

Genom att klicka "påminn mig" så godkänner du att dina uppgifter lagras enligt vår Integritets policy

Besök Region Jämtland Härjedalen